Skip to content

Kocken har ordet

Jag är uppväxt med att både mamma och pappa lagade mat och det var roligt att få hjälpa till. När jag var runt 10-12 år började jag baka kakor till mina egna födelsedagar och starta med middagen de dagar jag skulle iväg till fotbollsträning. I början var det så enkelt som att vispa ihop en pannkakssmet som pappa sen kom hem och gräddade. 
 
På gymnasiet gick jag Hotell- och restaurangprogrammet. Därefter arbetade jag på ett konferenshotell i flera år. Det jag uppskattade mest var att baka och tillverka olika desserter såsom glass. 
 
Mitt mål på Småfolket är att barnen ska få god och vällagad mat från grunden. Jag använder mig helst av av svenska produkter vad gäller kött, fågel, mejeri, spannmål och grönsaker i mån av utbud och säsong.
 
/Helena
Kocken har ordet

Mitt barn serveras god och näringsriktig lunch

Kocken har ordet